Afegir a favorits

LA ESCUELA DE CHOCOLATE. LE CORDON BLEU®

90 RECETAS IMPRESCINDIBLES PARA AMANTESDEL CHOCOLATE
LE CORDON BLEU®

IVA inclòs

Descripció
Los chefs de Le Cordon Bleu®, en una nueva colaboración con Larousse Editorial, ofrecen una selección de las mejores recetas de past elería, tanto clásicas como modernas, cuyo ingrediente común es el chocolate.Esta obra recoge 90 recetas, de distintos niveles de di ficultad, totalmente ilustradas, con más de 210 fotografías paso a paso.Concebido como una auténtica biblia del chocolate, este libr o explica detalladamente las técnicas básicas: desde atemperar chocolate hasta crear decoraciones de distintas formas, pasando por l a elabor...[Llegir més]

Estat: Disponible pròximament per a compra en línia

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsLAROUSSE
2025
312 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9791387520212
Idioma: CASTELLANO
Traductor: BERNARDO GIL, ELENA
Matèria: Gastronomia

TEMES